vendelaasplund.blo.gg -

22:51:00 |

En spännande månad har börjat


HÄSTAR

 
I slutet av månaden kommer jag både ha flyttat och fått hem en ny hästDet kommer bli ett spännande år, väldigt roligt att få ta emot en ny häst från en ny hästägare. En 6-årig ponny som kommer stå hos mig under utbildning. Det känns minst sagt toppen och jag längtar redan efter att få lära känna ponnyn. Otroligt söt.
 
I samband med min flytt kommer jag behöva införskaffa en hel del basic hästsaker som jag inte har. Grimmor, täcken, sjukvård och en egen magplatta (Haha, jag äger ingenting). Under kvällen har jag skrollat runt i täckesdjungeln. Jag hade för mig att jag gillade mina gamla täcken från FairField. Ett bra budgetalternativ som skulle fungera bra. Att faktiskt behöva handla hästsaker är kul för mig och tråkigt för mitt sparkonto. Men välbehövligt eftersom jag behöver ha en egen uppsättning med utrustning till mina hästar även om det svider i plånboken. Slutlånat för min del.
 
Jag ser verkligen fram emot allt vad det här året har att erbjuda. Ett nytt jobb som kommer utveckla mig enormt, lyckan i att få ha en fot kvar i ponnyvärlden och vetskapen om att ytterligare ett år av bara hästar väntar gör mig lycklig ända in i själen. Just nu känns allt kring ridsporten helrätt och jag hoppas innserligt att det gör det i många år till. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: