vendelaasplund.blo.gg -

18:10:05 |

En intensiv måndag


VARDAGSLIVET

 
Ellen gjorde om mina toffsar, haha, hon tyckte dom var fula och jag kan hålla med om att hennes var snäppet bättre ;-)
 
 
En trött Jocke och en nyklippt Gullis.
 
 
Älsklings-personalen på Glada Hästen i Västerås hjälpte mig att plocka fram brun utrustning i storlek ponny via telefon. Ullared hade varken små storlekar eller snyggt brunt sortiment. Gullis vill såklart vara stilsäker även om det innebär lite väntan ;-) En sadelgjord och ett träns, självklart i brunt (♥), är nu på väg hem till oss!
 
 
Ett försök till att effektivisera tiden. Tänk vad smidigt det hade varit om man kunde spara tiden man inte behövde på ett sparkonto och ta fram den när det krisade. Det hade minst sagt underlättat min vardag.
 
 
Älskade måndag. Vi gjorde stallet supersnabbt och sedan byggde jag bana inför dagens träningar. Vi var en person kort idag så det blev lite tight med tid, jag försökte förbereda så gått det gick med att lägga fram all utrustning till varje häst inklusive fleecetäcken för att snabbt kunna få in dom i boxen mellan hästbytena. 
 
Träningarna gick väldigt bra. Tintin var betydligt bättre än förra veckan, jag har fått mer snurr på hur jag ska rida honom och vilka nycklar jag ska använda. Med Jocke kommer jag fortsätta i samma spår och behålla den röda tråden som innebär konsekvent ridning med tydliga regler. Men jag måste även våga släppa lite på kraven emellanåt, hoppas vädret tillåter uteritter i veckan så vi kan ut och galoppera! Det behöver både jag och hästarna efter en vecka i ridhus. 
 
En inflik i mitt annars relativt hästiga liv; Utöver den senaste veckans intensiva hästdagar har jag följt Elle-galan och nu Fashion Week som inleddes igår. (Minns att jag tyckte jag var så cool som fick gå på fashion Week, haha). Jag inspirerades av Alice Bah Kuhnkes tal om hållbart mode, läs det här, wow alltså! Starkt, fint och viktigt. "Mode är makt. Makten är er. Använd den." Nästa inslag i min karriärsinspirerande jakt blev intervjun med Isabella Lövengrip i Svd som var bland det bästa jag läst på länge. Coolt, eget och utmanande för det "normala" vardagstänket. 
 
Nu vankas det middag hos Ellen sedan ringer min för saknade bästis från Stockholm. Vi behövde boka in telefontid för att ha tid att prata, nivån på upptagna liv :-)) Jaja, heja det och heja mina drivna vänner!!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: