vendelaasplund.blo.gg -

19:19:34 |

En efterlängtad ledig dag och kärleken till unghästarna


VARDAGSLIVET


Den sötaste lilla ponnyn jag någonsin haft.
 
 
Min nya ponny går under namnet Gullis/Gulis och han är utan tvekan det sötaste jag någonsin har sett. Jag vill bara gosa med honom hela tiden. Så snäll och mysig! Ren och skär kärlek i ludet ponnyformat ♥
 
Jag är återigen frälst av att rida unghäst. Jag älskar att tänka och filosofera kring unghästar. Bolla idéer med kunniga människor i min närhet. Snickra ihop en egen åsikt och ta vad som jag tror är, ett klokt beslut och hoppas att det leder till något bra. Det är trots allt det jag lär hästen som kommer forma den för resten av livet. Läskigt men samtidigt väldigt roligt. Jag vill hela tiden veta vad kan jag göra för att bli bättre, det får inte gå en dag utan att min utveckling går framåt. Jag beundrar alla människor som kan få det att verka så löjligt enkelt, för jävlar vad svårt det är.
 
Nu ska jag spana vidare efter den perfekta sovrumslampan och se över vilken dag jag vill spendera på Göteborg Horse Show, en alldeles lagom to-do lista för en ledig lördagskväll. En ledig dag i veckan räcker bra, annars klättrar jag bara på väggarna. Det är väl härligt att andas ut under en dag men jag föredrar att jobba, rida och träna. Gärna varje dag.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: