vendelaasplund.blo.gg -

20:30:33 |

En effektiv söndag


VARDAGSLIVET

 
Jocke spanade efter mig när jag kom med mat.
 
 
Bästa Ellen klippte Tintin och jag mutade honom med slickstenar. 
 
  
Söndag och en händelserik vecka lider mot sitt slut. Igår var vi i Halmstad för middag på Pinchos följt av utgång, vi kom hem sent och var aningen trötta idag men det blev en effektiv söndag trots allt. Även om jag bara har varit här i ynka fem dagar känns det som en betydligt längre tid, jag trivs himla bra och allt känns helrätt. Nu fattas bara "min" nya häst som troligtvis kommer anlända inom kort, spännande!
 
Under kvällen har jag lyssnat på Helena Persson prata "hästens utbildning mot svår hoppning" i Ridpodden, så inspirerande!! Jag ville mer eller mindre bara springa ner till stallet och träna. Väldigt bra pepp inför kommande vecka. Kloka ord och intressanta tankar kring enkelheten i träningen, utomhusträning och vägen mot framgång. Det är alltid motiverande att höra/läsa om otroligt skickliga ryttare som skapat sina egna möjligheter ur i princip ingenting. Hatten av.  
 
Det finns alltid ett simpelt svar på hur jag tänker gå till väga för att bli så bra jag kan; Ge allt jag har, sedan ytterligare lite till - och sedan ännu mer. Hittills har det varit ett vinnande koncept i kombination med en lösningsorienterad och kreativ inställning. Jag är faktiskt, ärligt talat, extremt chockad över hur bra det gått. För ett år sedan hade jag aldrig ens vågat hoppas på att få vara där jag är idag Livet förvånar mig gång på gång och jag åker ödmjukt med i den här karusellen av uppfyllda mål och drömliknande vardagssysslor. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: