vendelaasplund.blo.gg -

21:50:02 |

Att göra karriär med hjärtat och för hälsan


VARDAGSLIVET

 
Tisdag och ledig dag. Tog en ordentlig sovmorgon och åt sedan frukost medan Michaela Forni snackade karriär i The Business of Beauty. Jag inspirerades av att göra karriär med hjärtat och för hälsan och blev sugen på att börja spara pengar i fonder. Jag ska åtminstone öppna två nya sparkonton för olika ändamål. Pepp pepp.
 
Efter lunch gick jag ut till stallet, red ett ordentligt pass på Calubet för första gången efter kastreringen. Jag har haft vissa problem dom två senaste dagarna men allt löste sig bra och det kändes som en vinst i sig att få bukt svårigheterna. Tur att jag har Linda. Jag fick kloka ord och ovärderlig hjälp, precis som vanligt. "Vendela, om någon säger att du inte kan något. Då försöker du igen, och igen, tills du klarar av det." Snällt, fint och peppande. 
 
Även om jag älskar festligare tillfällen som jul och nyår känns det härligt att vara tillbaka i vardagen. Bara fokusera på jobb, hästar och att ta tillvara på varenda sekund av den tiden som jag har kvar hos Stall Heed. Inga tighta klänningar eller skaviga klackar, bara leriga ridskor och efterlängtade träningstimmar ♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: