vendelaasplund.blo.gg -

23:30:46 |

3-åringarna på tur, lastbilskörkort en ny tvättmaskin


VARDAGSLIVET

 
Gullis har fått en ny hage, den är verkligen toppen! Kuperad och mycket backar. 
 
 
Dom var så söta och spanade på hästen i spegeln sååå länge.
 
 
Grått och trist ute innan solen tittade fram. 
 
 
Daylight funderade nog lite över vart hon hamnat, helt ensam också!!
 
 
Mitt hjärta smälter!!! Lilla Gullis, alltid så charmig. 
 
 
Tortyr i bokform, förhoppningvis roligare att köra :-)
 
 
Veckans bästa nyhet: Vi har fått en ny tvättmaskin. Det känns fånigt lyxigt med rena schabrak, skydd och täcken nu.  
 
 
Lördagkväll utan helgkänsla alltsådet kanske är vanligt bland oss som jobbar med hästar..? Vardagar och helger går i ett och det är ingen större skillnad på julafton och en helt vanlig måndag. Jag har lagat matlådor hela kvällen medan jag pratat i telefon med pappa. Fruktansvärt tråkigt (matdelen, haha). Men jag har köpt inredning för x antal tusenlappar för mycket :-))) Så jag får vackert laga matlådor nu och inom kort njuta av min väldigt fina lägenhet. 
 
Vårkänslorna var på topp idag, jag galopperade i skogen med Jocke och Tintin fick skritta på en längre tur efter ett pass i ridhuset. 3-åringarna tog vi under morgonen men underlaget i rundkorallen var på tok för hårt så vi fick köra upp dom till ridhuset, premiären för Daylight i lastbilen och Pikas andra gång. Dom skötte sig super även om jag åkte med i hästdelen i lastbilen för att vara på den säkra sidan. Det är så roligt att få vara med på deras resa från början.
 
Jag började med teorin för C-kortet under kvällen och jag kände mest hur jag fick magsjuka i hjärnan typ. Herregud vad svårt!!! Men efter alla år av krångel med tävlingar enbart på grund av att jag/min familj aldrig har haft bil som kunnat dra eller påverkats av olika behörigheter känner jag att lastbilskörkortet är ett måste. Speciellt nu när jag har bra möjligheter till att övningsköra och faktiskt kommer köra hästarna på tävling själv sedan. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: