vendelaasplund.blo.gg -

18:16:00 |

Trött tisdag


VARDAGSLIVET

 
Jag har gett Jocke ett par lugnare dagar och det verkar ha lönat sig. Idag jobbade vi lite lätt med övergångar. Jag försöker vara ännu mer konsekvent med min sits. Stadigare händer är på önskelistan, stadiga utan att bli stumma. När jag rider jocke blir det extra tydligt vilka brister min sits har. Min balans har dock visat sig vara bättre än jag trodde, ibland kan jag nästan känna bakhovarna i nacken när han far omkring men än sålänge sitter jag kvar ;-)
 
 
Vi håller på att separera Pelle från sin mamma och jag satt barnvakt (är livrädd att han fastnar med fötterna mellan gallren), passade på att fundera över 1; om jag skulle kunna tänka mig att bo i Västerås igen i framtiden samt 2; varför jag så extremt bestämt mig för att aldrig äga mina egna hästar. Jag kan rabbla upp hundra anledningar till varför inte men men tanken av att ha en egen häst är lockande. Jag kan sakna älska ett djur på det där hejdlösa viset men påminner mig snabbt om konsekvenserna av skador och hoppar ur den optimistiska bubblan. 
 
 
Det har varit en ovanligt lugn tisdag idag. Jag har ridit tre hästar, gjort stall, friserat manar och pysslat med sånt som inte hinna med i vanliga fall. Normalt gillar jag inte dagarna när vi bara "betar av tid", men eftersom jag inte är ledig längre är det säkerligen nyttigt att få varva ner emellanåt. Överlag har jag inte känt mig på topp idag. Jag har varit stressad och orolig över saker jag inte kunnat påverka men som nu löst sig bra. Såna jobbiga och energikrävande känslor som skaver exakt hela tiden. Är jävligt trött på snön också, vill inte se en till snöflinga i hela mitt liv.
 
Hur som helst. Jag är inte bara trött idag, jag fick nämligen ett roligt samtal under förmiddagen; På lördag ska jag visa Fille för kunder, håller tummarna för att det går bra! Hon är en genomsnäll ponny som kommer göra ett litet barn lyckligt. Överlag märker jag mer och mer hur jag tar med mig Eamons tankesätt kring hästarna in i min vardag. Väldigt intressant hur små medel gör stor skillnad och det är otroligt kul att se förändringen i hästarna. Nu ska jag äta glass till kvällsmat och ventilera livet över kompissnack och kvällsfordra innan ögonen går i kors tusen gånger om.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: