vendelaasplund.blo.gg -

23:43:00 |

Studera PR på distans?


VARDAGSLIVET

 
Tintin var lika fantastisk som vanligt, det är ren och skär lyx att få träna tillsammans med honom ♥
Slipade vidare på det lösgörande arbetet med bommar på volt i trav och galopp. Imorgon får han vila då jag är ledig.


Under morgonen fick jag klantigt nog en tung planka på foten som i sin tur svullnade upp rejält, det tog jättelång tid att få på skor/chaps/sporrar så under lunchen tassade jag in och plockade med mig en matlåda ur frysen och åt i stallet. Allt för att slippa ta av mig allt igen.. Undrar varför min lägenhet är så smutsig jämt :-)
 
 
Jocke har varit riktigt duktig både idag och igår. 
 
 
Igår kväll bestämde jag mig för att sätta mig in i olika PR-utbildningar på distans.
 
Jag har kommit underfund med att jag verkligen har möjlighet att plugga en givande kurs på distans nu. Jag tror inte att samma förutsättningar kommer finnas till hands senare i livet. Jag menar att; Jag har det oförskämt bra förspänt med fantastiska hästar och tillgångar för att ha det bra ekonomiskt ställt. Pricken över i:et blir att ett år framöver är större delen av hästarna väldigt unga och det skulle ge mig utrymme att orka klämma in en kurs på min lediga tid. 
 
Nu jobbar jag bara sex dagar i veckan, 07:30-17:00 med kvällsfodringar vissa dagar, som i princip inte tar någon tid alls, utöver det har jag bara en ”egen häst” vilket ger mig mycket tid att avsätta för studier bara jag är självdisciplinerad nog. Jag fastnade direkt för Berghs School of Communication och har börjat kolla på olika alternativ. Något att klura på. Rent krasst är det en chans jag bör ta tillvara på och absolut en användbar investering i min framtid.
 
Bra eller dålig idé?
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: