vendelaasplund.blo.gg -

20:13:00 |

Snedhet, distanskurs och system kring inridning


VARDAGSLIVET

 
Varje eviga dag lär han mig något nytt, magisk läromästare ♥
 
 
Duktiga små unghästar som ska komma igång inför 3-årstestet. 
 
 
Jag älskar B-kortsbilarna, saknar inte att köra släp ett dugg. 
 
 
Bella tyckte vi skulle gå ut på lördag och jag kanske borde tvinga iväg mig själv härifrån och inte bara sitta på golvet i min ponnys box haha..?
 
 
Dagens uppdatering direkt från Gullis box. Jag ska kvällsfodra vid 19:00 så jag förgyller tiden fram tills dess med ponnymys. Just nu känns det som att jag skriver väldigt platt, det är informativt och välskrivet men snarlikt dag på dag. Ni får hemskt gärna komma med tips och trix! Jag älskar att skriva, dokumentera och dela med mig av min vardag tillsammans med hästarna - speciellt när jag vet att det uppskattas. Ett av mina mål för 2018 är att vara bättre på att hålla kontakten med min familj (inte bara jobba och rida) därför har jag lovat att uppdatera flitigt så dom åtminstone får en inblick i livet dom absolut inte alls förstår sig på. Pappa frågar fortfarande om mina hästar är hopp eller dressyr..
 
Jocke fick konditionsträna och med Tintin låg fokuset på rakriktningen. Tänk att det kan vara så himla svårt att rida en häst rak. Jag funderar på att gå till en kirporaktor, jag sitter snett även när jag verkligen anstränger mig till max för att sitta rakt. Tycker även att jag går snett i allmänhet..? Upplever dock att det blir bättre av yogan, får hålla i det. Förut hade jag två hästar som hade exakt samma sneda problem, därför har jag börjat oroa mig för att det ska vara min sits som skapar problemen. Pika och Daylight flyttade upp till stora stallet idag och installerade sig bra i varsin utebox. Nu kommer det bli lättare att jobba dom dagligen, både utomhus och i ridhuset när vädret kräver det. Det här blir toppen!
 
Under kvällen fick jag ett samtal som gav mig livets största leende på läpparna. Jag har känt att jag behöver skapa mig ett tryggt system för inridningsfasen och vässa mina kunskaper kring utbildningen av den unga hästen. Nu har jag hittat ett fantastiskt sätt att skapa mig den möjligheten. Ibland oroar jag mig för att allt ska bli lite väl mycket, att jag inte ska njuta av livet och vara närvarande i vardagen med hästarna. Men samtidigt är jag väl medveten om att jag dagligen gör ett aktivt val att investera i princip all min vakna tid i min karriär, på ett eller annat vis. Jag känner ändå någonstans att det är nu i livet jag har chansen att endast fokusera på mig själv. Och förresten, jag ska faktiskt skicka in en ansökan för Marknadsföring Start kursen på distans hos Berghs. Peppen!!! Allt du har – och sedan lite till.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: