vendelaasplund.blo.gg -

21:30:45 |

Onsdag och mitt i veckan


VARDAGSLIVET

 
Först ut var Oz. Jag brukar inte rida honom särskilt ofta så det var väldigt kul att få sitta på honom igen. Han var dessutom nyklippt och extra pigg. Tintin fick skrittjobba i ridhuset idag, vi har tyvärr snö och is igen. Så trist!! Han kändes aningen matt i kroppen i måndags samt igår därför var det passande med en lugnare dag utan större krav.
 
 
En svettig och trött Pika i eftermiddags ↑ Jag vill gärna, men inte kan jag helraka en nybliven 3-åring som precis är inriden..? Det känns märkligt på alla fronter. Hur som helst; Daylight och Pika jobbades i ridhuset idag. Jag longerar alltid innan och checkar av att dom svarar samt tänker framåt och lyssnar tillbaka för rösten. Sedan satt jag enkelt upp och skrittade med en person som höll mig i lina från marken utan att ge kommandom, endast som en säkerhetsåtgärd.
 
Och nu börjas det; svårigheterna med att behöva vänta och inte gå för fort framåt. Puh! Varje gång alltså. Jag hade gladeligen galopperat idag men nu är det viktigaste att dom blir trygg i sin uppgift. Lätt att glömma att dom är nyblivna 3-åringar när bägge två har en löjligt cool inställning till allt även om det blir en hel del bus. 
 
 
Gullis var en stjärna som vanligt. Det är perfekt att alltid ha honom som sista häst eftersom det inte dyker upp ett endaste problem någonsin. Otroligt tacksamt att få utbilda arbetsvilliga ponnyer! Jag känner mig alltid som en lycklig 10-årig ponnyryttare när jag trimmar på honom. Han är magisk! Jag vill ha alla föl efter honom för inridning. Jocke var väldigt mör i kroppen efter konditionsträningen igår, med all rätt! La upp en liten bomserie och jobbade med den väldigt okomplicerat. Älskar bommar för aktiva bakben och använder det i stort sett varje pass i ridhuset. 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: