vendelaasplund.blo.gg -

19:42:47 |

Måndag och en ny vecka är igång!


VARDAGSLIVET

 
 
 
Måndag och en ny vecka är igång! Jag sov jättedåligt inatt och vaknade med extrem huvudvärk. Men jag blev genast på bättre humör när jag kom ut till stallet trots att det var minusgrader och istid. Måndagar är alltid roliga eftersom det vankas träningar i stort sett hela dagen. Idag red jag tre hästar och är överlag rätt nöjd även om det finns mycket att jobba på från min sida. Tänk att det kan vara så himla svårt att rida. Sätta alla detaljer på plats och få snurr på det. 
 
Jag har tyckt att det har varit svårt att fokusera på rätt byggstenar när jag tränar tillsammans med Jocke. Jag har omedvetet lagt stor vikt vid lite "fel" saker och krävt lite väl mycket. Jag behöver sänka kraven rejält och koncentrera mig mer på övergångarna, formen samt vara lätt i handen och få ett fint gensvar. Men idag fick jag en bra känsla och nu vet jag mer konkret vad jag letar efter. Pica var mer vild än tam men duktig till och från. Det är inte lätt att vara 3-år och förväntas göra som man bli ombedd. Daylight var dagens stjärna precis som vanligt, tycker så mycket om henne!
 
 Under kvällen har jag varvat kompissamtal med letande av häst/ponny. Den som var planerad att komma hit har hagkompisar som snorar vilket leder till att dom inte kan lämna gården. Bra att dom respekterade det, uppskattar det väldigt mycket. Katastrofen hade varit ett faktum om vi fått någon form av förkylning på gården. Hur som helst, min boxplats ekar tom och jag är redan rastlös efter att Fille blev såld i lördags. Kvällarna blir lite väl långa och tråkiga. 

Kommentarer
Postat av: Vilma

Älskar din kärlek för måndagar <3 <3

2018-02-26 @ 21:57:18
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: