vendelaasplund.blo.gg -

20:51:00 |

Hej och välkommen vecka 6!


VARDAGSLIVET

 
Tintin, universums snällaste häst som exakt allt är enkelt tillsammans med.
 
 
Daylight visade att hon är redo för vuxenlivet.
 
 
Måndagar är helt klart veckans bästa dag. Fullt ös från morgon till kväll och träning av hästar för Peter Eriksson som är här på måndagar. Idag hade 3-åringarna premiärträning uppe i ridhuset och dom skötte sig utmärkt! Jag hade förväntat mig mer bus och stök men både Pika och Daylight kopplade snabbt vad som förväntades av dom och jag kunde både trava samt skritta uppsuttet i lina. Dagens guldstjärna. Dom är överlag oförskämt okomplicerade att hantera och det är alltid väldigt roligt att jobba tillsammans med dom oavsett vad som står på schemat. 
 
Tintin var fantastisk som alltid. Idag fick jag ta ett par större språng för första gången och det kändes toppen. Ur sväng har jag svårt med distanserna, det kan verkligen bli flipp eller flopp medan på rakt spår är det betydligt enklare. Till en början kändes han väldigt stum och stel men under passets gång gick det lättare. Han vilade helt igår vilket troligtvis gjorde så det var lite kämpigare än vanligt. Jag har fått snurr på lösgjordheten nu behöver jag bita tag i rakriktningen. I dagsläget rider jag lätt omedvetet med bakdelen utanför och det får inte bli en dålig vana.
 
PS, Igår kontaktade jag studievägledaren på Berghs och blev ombedd att återkomma med CV samt ett personligt brev med bland annat mål med kursen. Spännande! Jag ska börja med det strax efter att jag skrivit klart detta.  

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: