vendelaasplund.blo.gg -

20:37:21 |

Hästarna går mer än bra


VARDAGSLIVET

 
I lördags när jag var ren och fräsch för första gången på länge. Klackar på och jag saknade nästan sågspånet i håret ;-)
 
 
Jocke var duktig idag, svettig som attans trots att han är klippt. 
 
 
Innehållsrika går fort och det är redan måndag igen. I förrgår var det redan en hel månad sedan jag flyttade hit. Daylight och Pika gör framsteg och jag rider nu själv i trav, innan veckans slut har jag säkerligen över en bom och börjar galoppera. Tintin blir bara finare och finare. Idag tog jag även mina första språng på Jocke. Motivationen på topp. Red Fille under kvällen med slutsatsen att det var en enkel och okomplicerad framtida barnponny.
 
När jag bytte jobb var det väldigt viktigt för mig att jag skulle fortsätta utveckla min ridning. Min tjänst innebär mer utbildning av yngre individer än vad fokus ligger på min utveckling. Missförstå mig rätt. Jag älskar vardagen tillsammans med unghästarna och varje framsteg känns som ett OS-guld men jag behöver ständigt bli skickligare, dels för min egen skull men också för att hästarna ska få bästa möjliga utbildning. Vi har Peter Eriksson här varje vecka, han hjälper mig mycket från marken och rider även igenom hästarna vilket är en ovärderlig lyx. 
 
Men jag kände att jag behövde skapa ett tryggt system för inridningen och få bättre förståelse för hästens beteende. Så jag valde att kontakta Eamon Hickey, presenterade mig och ställde frågan om jag fick vara 'elev' hos honom en dag i veckan (på mina lediga dagar) förutsatt att det förbättrade mig - vilket jag fick. Så spännande!!! Jag är fast beslutsam om att allt handlar om att skapa sig egna möjligheter. Vilket jag med facit i hand går ganska bra. Karriärshjärtat är inte längre splittrat i tusen delar, hästarna går mer än bra och 2018 har börjat på topp. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: