vendelaasplund.blo.gg -

18:36:00 |

Fredag


VARDAGSLIVET

 
Igår fick jag en välbehövlig påminnelse om bakbenen och det gav ett fint gensvar idag. Jag har himla lätt för att bli hemmablind och nöja mig vid ett resultat som inte alltid är vart det skulle kunna vara. Toppen att få hjälp från marken. 
 
 
Tre av hästarna jag jobbar med dagligen. Bruna ungston verkar vara ett vinnande koncept.
 
 
Imorgon planerar jag att gå upp innan jobbet och göra iordning Fille inför visning. Har en liten klump i magen över att hon ska behöva stå inne under dagen och inte få gå ut i hagen. Men jag kan inte klona mig och vill inte heller vara ledig. Alltså blev det den enda lösningen. Jag får ge henne extra många morötter och pussar så kanske hon förlåter mig. När hon kom till mig för drygt två veckor sedan var hon endast inriden, kul med kvick utveckling!
 
Ikväll ska jag bänka mig framför sändningarna från Göteborg Horse Show och samla inspiration. Mina fredagar har blivit extremt långtråkiga sedan jag bestämde mig för att läsa Marknadsföringskursen på Berghs (på distans). Just nu sitter jag och knaprar på en torr vegetarisk lasagne bestående av tonfisk, en pastaskiva, tomatsås och lite bönor, haha så tragiskt. Minns när fredagar bestod av bubbel och dansgolv inte ett intensivt sparande mot en härlig faktura på 23.000. Hoppas Fille blir såld imorgon :-))) Det här hästlivet ger mig allt utom bra ekonomi. 

Kommentarer
Postat av: Vilma

Vegetarisk lasagne med tonfisk??? Näää skulle inte tro det va

2018-02-23 @ 21:03:02
Postat av: Vilma

Vegetarisk lasagne med tonfisk??? Näää skulle inte tro det va

Svar: hahhahaha jag älskar dig. nästan då
Vendela Asplund

2018-02-23 @ 21:03:03
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: