vendelaasplund.blo.gg -

18:54:22 |

Fille är såld!


VARDAGSLIVET

 
Fille passade på att ta en smakbit av sin nya ägare ;-)
 
 
Fille är såld! Jag är så lycklig! Susanne (Lillemons Stuteri) som ägt henne var otroligt nöjd och skulle gladeligen rekommendera mig till alla hon känner. Jätteroligt! Det var en fantastisk familj här under lunchen och provred. Dom bestämde sig direkt och bästa Fille fick åka härifrån redan idag. Hon kommer lämpa sig fenomenalt som barnponny. 
 
För mig som överväger att driva någon form av egen verksamhet i framtiden är det guld värt att ha en bra ingång i ponnyvärlden. Jag tänker att antalet ponnyer som kommer och går hos mig är stort och det kan enkelt generera pengar som i sin tur kan dra runt ett företag och bekosta träningar/tävlingar etc för te.x en storhäst jag väljer att ha för min egen skull. Jag kommer alltid vilja jobba med hästar i någon form men troligtvis inte på heltid om några år. För att kunna kombinera ett 'vanligt' liv med ett antal hästar kommer jag behöva producera ekonomiska resurser som jag hoppas på att kunna skapa ur inridning/utbildning/försäljning av ponnyer. 
 
Jag tycker det är väldigt kul att rida ponny överlag och det har visat sig vara väldigt populärt att ha vuxna ryttare på ungponnyer. Win win för alla parter. Och det bästa av allt, nu har Fille betalat en bra del av min utbildning inom Marknadsföring. Att låta hästar generera pengar som investeras i utbildning är mitt bästa påhitt. Jag hade aldrig haft tålamod att göra tvärt om. Hästarna kommer alltid vara prio ett även om jag ibland inbillar mig något annat.
 
 

Kommentarer
Postat av: Vilma

Åhh så roligt att hon blev såld!!

2018-02-24 @ 19:10:23
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: