vendelaasplund.blo.gg -

16:11:34 |

Att kliva in i stallet 03:30


VARDAGSLIVET

 
Småstjärnorna ♥
 
 
Min lördag började extremt tidigt, redan halv fyra på morgonen steg jag innanför dörrarna i stallet och hästarna kollade på mig som om jag gått vilse. Jag var betydligt gladare över att se dom än vad dom var att se mig, haha. Jag skulle gladeligen gå upp innan solen gått upp dagligen om det innebar att unghästarna var lika duktiga som idag. Daylight både galopperade för första gången och skuttade över små sockerbitshinder på hela 30 centimeter. 
 
Jag älskar The Business of Beauty där Camilla Åstrand intervjuar, enligt min mening, framgångsrika kvinnor. Livets podd!! Jag blir alltid så imponerad och inspirerad. Skrattat mycket åt när Emma Unkel berättar om hur hon smitit in på olika creddiga visningar varvat med konkreta karriärstips. "Folk som är passionerade, vill lära sig, kan ta direktiv och har en vilja och kan förstå vad man har chansen att nå." Så pappande även om det handlar om en helt annan bransch går det enkelt att applicera på min vardag och vart jag vill se mig själv i framtiden. 
 
PS, det har tyvärr nyligen konstaterats kvarka på flertalet ställen i närheten och jag är fullkomligt livrädd för att vi ska råka ut för smittan. Under eftermiddagen har jag bokstavligen sanerat alla mina kläder. Speciellt nu när jag är hemma på Ekängen till vardags och hos Eamon Hickey en dag i veckan vill jag vara överdrivet noga. Jag bestämde mig för att ha två skilda garderober till respektive stall, allt från ridhandskar till hjälm och skor. 

Kommentarer
Postat av: Ebba

Kvarka är aldrig roligt...
Så fina hästar och så tidigt på morgonen hade jag inte ens försökt kliva upp. Hade inte vetet vart jag hade huvudet ;)

Svar: Ja sååå läskigt!!! Livrädd för det. Haha ;-))
Vendela Asplund

2018-02-17 @ 18:23:38
URL: http://www.ryttargladje.wordpress.com
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: