vendelaasplund.blo.gg -

22:11:41 |

2018-08-30


VARDAGSLIVET

 
 
Åh. Jag är så lycklig över Inessa. Idag löshoppade vi henne för första gången, även hennes första gång i livet och det gick strålande. Väldigt kul! Vi byggde upp enkelt och inbjudande med bommar och ett räcke som sedan blev en oxer. Det roligaste av allt var att när vi var klara och jag skulle lägga ned hindret till nästa häst tog Inessa ytterligare ett varv och i galopp över bommarna. Jag tror hon tyckte det var kul!
 
Inessa är cool med snudd på nonchalant, i positiv bemärkelse om ni frågar mig. Jag har aldrig känt mig orolig över att hon ska fara iväg eller bli skraj. Hon är överlägsen i sitt sätt att vara med ett ordentligt självförtroende och ingenting rubbar hennes lugn. Världen skulle kunna gå under och Inessa skulle glatt ta en tupplur eller beta gräs.
 
Jag är mycket nöjd med den dryga veckan som passerat, att vara uppe i sadeln och rida i skritt samt trav är inte fy skam. Nu väntas några dagars vila innan jag fortsätter inridningen kommande vecka. Hoppas på att kunna rida i ridhuset i alla gångarter. Startskottet för livet som tävlingshäst. Jag tycker så mycket om den här hästen och tacksamheten för att få ha henne i stallet är enorm. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: