vendelaasplund.blo.gg -

22:23:00 |

2018-08-27


VARDAGSLIVET

 
Mitt lilla gäng i stallet just nu från höger; Bright Diamond, sto *2013 e. Sir Oldenburg - Milan ¦ Inessa Polo, sto *2016 e. Coupe de Coeur - Landlord ¦ Nettiquette, sto *2010 e. Nintender - Valentos. Gullisarna!!
 
 
Sadelkammaren som är ett välorganiserat kaos, eller ja, om det är speciellt välorganiserat vet jag inte. Det syns att vi har mycket att göra om inte annat :-)) 
 
 
Måndagar är bäst!!
 
Vardagen är åter i rullning. Regnet vräker ner, hästarna har gått bra och jag har börjat kika på tävlingar för Nettan. Vi hade besök från Krafft idag. Mina hästar fick beröm för att vara välmusklade, fina i hullet och blanka i pälsen. Himla kul! Jag ger dom grov protein, mineraler, mash, olja och performance fodret i lite olika konstellationer beroende på häst. Vi är lyckligt lottade med väldigt bra ensilage även i foderbrist-tider. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: