vendelaasplund.blo.gg -

23:06:16 |

2018-08-23


VARDAGSLIVET

 
Började jobba Inessa idag. Cool häst. Redan i boxen förbereder jag momenten som jag vill använda mig av vid ridning så bra jag kan. Tog ut henne i gången och backade ett antal steg - gick fram lika många. Upprepade det tills det kändes bra. Provade att lägga på ett schabrak, för att sedan sadla och även tränsa henne för första gången. Flexade i stallgången och det gick super. Avslutade med att gå en liten promenad ute innan hon fick gå ut i hagen igen. Minst sagt en godkänd första dag. Jag fick känslan av att jag hade kunnat sitta upp idag utan större problem. Hoppas det håller i sig. 
 
 
Nettan är klockren. Jag bara älskar henne. Skrittade fram ute på gräset och längs grusvägen, gick in på utebanan för att jobba med bommar och avslutade med att galoppera några varv runt gräset innan jag travade/skrittade av på grusvägen. Jag försöker rida konsekvent i varje steg och hålla självdiciplinen vässad. Det är så himla roligt att jobba med den här hästen. Hon passar mig perfekt och jag njuter av varje steg. Imorgon ska vi träna. 
 
 
Att jobba med hästar är det bästa som finns.
 
Jag har inte tvättat håret på en vecka, äter panpizza till kvällsmat allt för ofta och timmarna i stallet blir härligt nog bara fler. Idag tänkte jag bli klar tidigt, det slutade med att jag gick från stallet 21:30. Men vad gör det när jag har världens bästa jobb och kompisar som korkar upp bubbel mitt i veckan för att fira mina nya hästar. Livet.
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: