vendelaasplund.blo.gg -

23:33:53 |

2018-08-21


VARDAGSLIVET

 
Det här är årets bästa dag. 
 
Dagen som genomsyrats av ett långt lyckorus från början till slut. Unghästarna gick strålande. En trygghet i systemet börjar växa fram och just nu har jag ett bra flow med hästarna. Det gäller att passa på att njuta. Även Lilla Dressyrhästen bjöd på en fin känsla. När jag gör rätt känns hon väldigt harmonisk och avspänd. Jag börjar kunna påverka henne mer och rida 'på riktigt'. Kul med framsteg. 
 
Jag satt upp på Nettan för första gången och wow vilken häst. Jag var helt lyrisk. Jag kan verkligen inte greppa det. Tänk att jag får chansen att rida den hästen. Åh!!! Vi passade på att haka på en träning. Bommar, travhoppning och avslutade med att hoppa en serie. Efter det var jag om möjligt ännu lyckligare. Jag är störtkär i mitt eget liv.
 
Under eftermiddagen rullade lastbilen från Luleå in på gården och Inessa Polo var på plats. Sto *2016, e. Coupe de Coeur - Landlord. Cool liten häst som tog flytten med största möjliga lugn trots unga år. En minst sagt spännande tid väntar. Jag konstaterade att jag har 1,5 år på mig att bli riktigt vass på unghäst innan det ställs på sin spets. Minst sagt sporrande. Tack livet. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: