vendelaasplund.blo.gg -

21:19:00 |

2018-08-15


VARDAGSLIVET

 
Väldigt bra dag rakt igenom. Det har gått bra att rida och allting har flytit på utan konstigheter. Just nu rider jag många små dressyrhästar. Det är häftigt att känna hur mjuka och atletiska de är i kroppen redan i unga år. Jag har även blivit lite insatt i dressyrstammade hästar, Sir Oldenburg och Zuidenwind kommer ofta på tal. Även om det fortfarande är grekiska för mig tycker jag det är kul att ha lite koll. Idag provade jag även att sitta upp på en treåring utan sadelgjord, blev verkligen förvånad över hur smidigt det gick och då tänkte jag; provar rida i ridhuset också. Good luck have fun. Men det gick galant. Räknas det som ett godkänt balanstest..? 
 
Idag fick jag också två besked. Ett negativt; treåringen jag gärna velat ha nu kommer senare i år istället. Suck. Jag som sett fram emot det så mycket. Håller tummarna för att allting löser sig smidigt och fram tills dess står en box tom och skapar nya möjligheter för framtiden. Och ett positivt; på måndag anländer troligtvis en ny häst till mig för att stanna under en längre period. Jag vågar inte tro på det fören hästen står i stallet. Men tänk om. När jag såg den skutta över 140 ville jag skrika av lycka. Det är för bra för att vara sant. Otroligt fin. 
 
Jag äger ingen häst själv vilket alltid skapar en lycka, som endast är till låns. Missförstå mig rätt, jag njuter av varje sekund men är väl medveten om att det snabbt kan få ett slut. Jag kan planera för kommande dag, i bästa fall vecka och kanske månad. Men oftast inte mer än så. Det har alltid varit en ren och skär lyx att få jobba tillsammans med samtliga hästar genom åren och jag är evigt tacksam. Men som sagt, hästarna är till låns och ofta är tanken att jag ska rida dom innan en annan ryttare tar över tyglarna och fortsätter resan. Jag jobbar dagligen för att bli vassare och tids nog få behålla en av många unghästar upp i årgångarna. 
 
Hur som helst. I helgen har jag planerat ett besök i Skåne.
Alternativt vara hemma, rida och följa med till Kungsbacka på tävling. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: