vendelaasplund.blo.gg -

22:38:00 |

2018-08-13


VARDAGSLIVET

 
En ny vecka är i rullning. Den här dagen har genomsyrats av bra besked och fina hästar. Lite nyp mig i armen-varning. Och det bästa av allt; nu är det ynka sexton dagar kvar tills att jag får hem en väldigt fin unghäst som ska ridas in. Vilket betyder att jag har sexton dagar på mig att lära mig rida. Hah. Den som väntar på något gott..
 
Idag satt jag upp på Lilla Dressyrhästen med en förvånansvärt fin känsla. Det är väldigt härligt att bli positivt överraskad. Jag tycker om henne. Det är en rar liten häst med ett otroligt sött uttryck. Jag har som sagt ridit henne en del förut när hon stod i stallet tidigare i våras. Den här gången är hon tillbaka men i "mitt stall".  Jag blev glad över att hennes ägare ville att jag skulle rida igen. Ett kvitto på bra jobb. 
 
Nu verkar även hösten vara på väg och jag planerar redan inför vintern. I år ska jag köpa en riktigt varm och framförallt lång vinterjacka att ha i stallet. Funderar på någon av följande från Equiline; 1 eller 2. Förra året fick jag stora köldskador på benen som försvann lagom till sommaren. Antar att alla som jobbar i stall och är ute i kylan mycket får det..? Jag minns att större delen av vinterhalvåret var extremt kallt och i år räknar jag med att det blir ännu kallare med tanke på att vi bor näst intill havet. Dags att ladda upp inför istid. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: