vendelaasplund.blo.gg -

21:56:00 |

2018-08-09


VARDAGSLIVET

 
Den lilla söta dressyrhästen är åter tillbaka på Hoppcentrum. Bright Diamond *2013 e. Sir Oldenburg - Milan. Universums gulligaste häst utan tvekan. Tanken är att jag ska rida henne under en period och sedan kommer hon vara till salu. Men innan dess ska jag lära henne att hoppa. Har jag tänkt. 
 
Mörkret om kvällarna berättar att hösten är på ingång. Dags för nya mål! Ett av mina icke hästrelaterade mål var att placera mina sparpengar bättre, vilket jag tog tag i idag medan jag mockade stallet. Produktivt och bra. Resultatet blev följande; 1: Sparkonto med medelrisk inför framtida lägenhetsköp. 2: Pensionssparande med högrisk. 3: En mindre buffert för oförutsedda utgifter med lågrisk. Klappat och klart. Mycket nöjd!! Ett annat mål är att inom kort registrera företag, ansöka om F-skatt och momsregistrera. 
 
Kortfattat så var första dagen efter semestern toppen. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: