vendelaasplund.blo.gg -

22:56:51 |

2018-08-31


VARDAGSLIVET

 
Sista augusti, är slutet av sommaren verkligen här..? Jag väntar med spänning på vad resten av året har att erbjuda samtidigt som jag försöker njuta av varje sekund av vardagen tillsammans med hästarna. Att jag lever i min dröm är sen gammalt. Att dagligen få jobba tillsammans med unghästar som redan i unga år är multibegåvade talanger i kombination med inspirerande människor som får mig att aldrig vilja lämna stallet är ren och skär lycka. Mitt företag är registrerat och godkänt för f-skatt samt moms. Livet alltså. Tänk vad bra det blev. 
 
Hösten, du är varmt välkommen. 

22:11:41 |

2018-08-30


VARDAGSLIVET

 
 
Åh. Jag är så lycklig över Inessa. Idag löshoppade vi henne för första gången, även hennes första gång i livet och det gick strålande. Väldigt kul! Vi byggde upp enkelt och inbjudande med bommar och ett räcke som sedan blev en oxer. Det roligaste av allt var att när vi var klara och jag skulle lägga ned hindret till nästa häst tog Inessa ytterligare ett varv och i galopp över bommarna. Jag tror hon tyckte det var kul!
 
Inessa är cool med snudd på nonchalant, i positiv bemärkelse om ni frågar mig. Jag har aldrig känt mig orolig över att hon ska fara iväg eller bli skraj. Hon är överlägsen i sitt sätt att vara med ett ordentligt självförtroende och ingenting rubbar hennes lugn. Världen skulle kunna gå under och Inessa skulle glatt ta en tupplur eller beta gräs.
 
Jag är mycket nöjd med den dryga veckan som passerat, att vara uppe i sadeln och rida i skritt samt trav är inte fy skam. Nu väntas några dagars vila innan jag fortsätter inridningen kommande vecka. Hoppas på att kunna rida i ridhuset i alla gångarter. Startskottet för livet som tävlingshäst. Jag tycker så mycket om den här hästen och tacksamheten för att få ha henne i stallet är enorm. 

22:46:53 |

2018-08-28


VARDAGSLIVET

 
 
 
Åh! Jag är så glad i mina hästar. Idag satt jag upp på Inessa och red i stallgången för första gången. Jag var minst sagt lycklig. Tänk att det bara är en vecka sedan hon har redan gjort fina framsteg. Lilla Dressyrhästen blir mer tam för varje dag som går. Väldigt kul! Nettan fick hoppa lite smått med en bra känsla. Det svåra för min del med att få en otroligt fin häst är att lyckas bibehålla formen.
 
Jag har en tanke på att försöka bli bättre på att skriva här, det återstår att se.