vendelaasplund.blo.gg -

20:56:51 |

Måndag igen


VARDAGSLIVET

 
Två gullisar som jag hängt med idag. 
 
 
Vår i all ära, skithärligt, men all lera..? Fy alltså. 
 
 
Måndag igen och andra veckan i Falkenberg är igång. Min hoodie är täckt av hästhår och spån. Ariatskorna som var sprillans nya för ett par månader är spruckna i dragkedjan och förstörda av lera. Inte så glamoröst men så älskat. Beslutet som likväl hade kunnat bli livets flopp känns jättebra. Att våga backa av och ändra riktning. Idag kan jag ärligt känna att jag börjar få lite grepp om det här. Lite. Jag känner mig åtminstone inte helt handfallen längre.
 
Imorgon förmiddag kommer hästarna och ni förstår inte hur mycket jag längtar. Det ska bli jätteroligt att träna dom här. Calubet (som stått hos mig förut och nu vilat sedan årsskiftet) och Serendipity (inriden för drygt ett år sedan sedan vilat). Jag hade gärna velat köra på direkt och sitta upp samma dag med Eamons hjälp, men vi pratade om det idag och kom fram till att det skulle vara lärorikt för mig att prova själv i lugn och ro i två dagar med hjälp av dom nycklar jag fått här. Spännande faktiskt. Jag har en dålig ovana att bli ”lat” i tanken och tappa självständigheten när någon annan håller i trådarna. Lätt hänt när jag återigen har hjälp på daglig bas. Oförskämt lyxproblem kanske. 
 
När det gäller Calubet kommer det bli en rolig mätning kring hur jag utvecklats, förhoppningsvis kan jag reda ut det svåra nu betydligt lättare nu jämfört med föregående år.  Jag kan tänka mig att jag kommer kunna sänka kraven, hoppa honom lättare samt våga vara tuff och lugn när dom situationerna uppstår. Troligtvis försvinner det svåra vid uppsittning också. Längtar efter honom!!! Som jag saknat honom, lilla Louie. Helt otroligt hur det kan få plats så mycket personlighet i en liten häst. Han tar fortfarande priset för svåraste häst jag någonsin suttit på. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: