vendelaasplund.blo.gg -

21:44:00 |

En utbildning på Berghs bekostat av timmar i sadeln.


VARDAGSLIVET

 
 
Att få hem Louie igen är det bästa som hänt. En flipp eller flopp chansning som visade sig vara precis vad jag behövde. Han ger den varmaste känslan av att komma hem. Att han även ska följa med mig till Skåne är för bra för att vara sant. En av mina kollegor kom till mig igår och sa, ”det syns att det är din häst Vendela”, positivt eller negativt vet jag inte. Louie hoppar runt på två ben i boxen och min energi räcker till ett helt land  :-))
 
 
Söndag och veckan lider mot sitt slut, måndag imorgon och även kursstart på Berghs. Jag skulle kunna dö av nervositet. Fy helvete alltså. Jag tycker verkligen att allt som faller under kommunikation är otroligt intressant och hoppas att kunna väva in det i min arbetssituation i framtiden. Hästarna är prio ett, men det ska tydligen finnas ett annat liv utanför den här bubblan, har jag hört. Det ska bli så spännande att få fördjupa mig i marknadsföring, modeller och olika former av strategier. Livet tar märkliga vändningar det här året och jag försöker haka på så gott det går. 
 
Jag tror att det kommer bli extra kul nu när det mesta i min vardag kretsar kring hästar på en extremt nördig nivå. Allt jag diskuterar är häst. Jag andas häst. Jag jobbar med hästar. Ni fattar. En måttlös kärlek till hästar och ridsport som inte går att sätta ord på. Högt älskat men också väldigt stramt på ett sätt. Liksom, det här är hela min värld. För mig finns inget annat. Därför inbillar jag mig åtminstone att det var ett klokt beslut att tvinga mig själv att välja in något mer i vardagen. Vem vet, snart kanske jag börjar applicera marknadsföringsstrategier i mitt försök till ridsportskarriär. Det kanske blir ett nytänkande och eventuellt vinnande koncept. Det får tiden utvisa.
 
Jag försöker att se på det ungefär såhär för att undvika en kris; Jag har möjligheten att studera på distans tidsmässigt om jag prioriterar rätt. Jag får en utbildning på Berghs bekostat av timmar i sadeln. Det är bra. Under tiden har jag chansen att rida, träna och tävla - vilket är mitt drömliv, dessutom få betalt för det. Väldigt tacksamt. Jag hoppas även kunna fortsätta vara i Falkenberg några dagar i månaden = knapert med ledighet men ofantligt mycket mer kunskap. Det kommer brista på alla punkter som beskriver ett normalt liv. Men det är temporärt. Allt har sin tid och just nu känns det mer än rätt. Kombinationen är fantastisk. Andas in, andas ut och ta den här våren i mål. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: