vendelaasplund.blo.gg -

13:06:00 |

En ledig helg


VARDAGSLIVET

 
Igår hann jag fodra och mocka några boxar innan jag hoppade in i lastbilen för att åka med till Halmstad
 
 
Jag som vanligtvis tycker det är pest och pina att vara med på tävling utan att starta själv tyckte faktiskt att det var himla kul. Kul att komma iväg från gården en sväng och inspirerande att se bra ridning. 
 
 
Igår när vi kom hem hjälpte jag till att rida en häst ner till havet. Att kunna galoppera på stranden i slutet av mars är för bra för att vara sant. Erbjöd mig att hjälpa till att rida hästar i fortsättningen när det behövs.
 
 
Det var så fint att jag var tvungen att ta en bild. Om jag ska rida vid havet måste det ju fotas men kände mest; snälla rara gulliga häst hitta inte på något skit nu för jag har inte råd med en ny mobil. 
 
 
Hann med att jobba en av hästarna i Eamons stall innan jag checkade ut och gick in. Bra lördag.
 
 
Det är så mysigt här, älskar gården och miljön.  
 
Söndag, solen skiner och jag lyckades sova ända till nio. Himla skönt faktiskt. Det var några månader sen sist jag hade sovmorgon. På något vis jobbar jag oftast mer på mina lediga dagar än till vardags. Men inte idag. Jag har ätit frukost i lugn och ro, letat billliga remontträns och varvat podcasts med diskussioner kring hästköp över telefon. Nu tänkte jag hoppa i ridkläder och smita ut till stallet för att jobba hästar. Ikväll vankas det myskväll med hämtmat och imorgon det äntligen är måndag igen. Förstår mig inte grejen med hela vara ledig på helgen hittepået. 
 
Calubet och Serendipity kommer på tisdag förmiddag, som jag längtar!!! Jag har verkligen saknat att ha 'egna hästar' det här året, att rida andras hästar i olika konstellationer av anställningar är fantastiskt men jag behöver ha något eget vid sidan av. Speciellt nu när jag jobbar väldigt korta dagar, 07-17, det blir lätt långtråkigt om kvällarna. 
 
Mitt drömscenario just nu är att allt flyter på oförskämt bra och att jag kan starta Calubet 28/4 när Henriksdals Ryttarförening anordnar tävling på hemmaplan i Sjöbo. Jag är helt inställd på att det här ska gå. Punkt slut. Vet inte om jag har fått extrem hybris eller bara förträngt hur bedrövligt jäkla svårt det faktiskt var att rida. Hur som helst, jag tänker leva vidare i min optimistiska bubbla åtminstone ett tag till innan verkligheten kommer och knackar på. Här finns en film från när vi skuttade runt en pay & jump i vintras. Längtar längtar längtar ♥
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: