vendelaasplund.blo.gg -

21:45:07 |

Bit för bit.


VARDAGSLIVET

 
Idag fick jag hjälp av Eamon att jobba både Serendipity och Louie från marken. Alltid lika intressant att se och lära, det har blivit en otroligt lärorik del av min vardag. Jag brukar jobba ett antal hästar i stallet per dag för att sedan se på när Eamon tar över dom och höra på hur han tänker och resonerar. Strävan efter att hitta den känslan i arbetet tillsammans med hästarna är som att lägga ett stort pussel. Skickligheten i att lyckas få allting på plats och hitta tajmingen är en konst. Nu kan jag skymta vaga konturer av en helhet medan jag fortsätter lägga bit för bit.
 
 Efter tjugo minuters jobb från marken var Louie mer på plats i kroppen än vad han var efter att jag ridit honom kontinuerlig i sex månader. Minst sagt beundransvärt och inspirerande. Jag kunde sitta upp utan problem och jobba honom med en magiskt fin känsla i alla gångarter. Jag har aldrig tidigare upplevt den här enkelheten tidigare och det kändes som det mest självklara i världen. Hästen som mäter min utveckling liksom tålamod. Jag är så tacksam.
  
Jag tror att den största anledningen till att jag verkligen älskar min vardag är att jag har omringat mig med människor som på ett eller annat sätt alltid stöttarutmanar eller ifrågasätter mig. Den blandningen bidrar till att jag aldrig blir bekväm samtidigt som en säkerhet sakta men säkert växer fram. Jag har hittat värdefulla nyckelpersoner som har blivit väldigt viktiga för mig och alltid delar med sig utav kloka råd, "Låt din drivna och ambitiösa sida skina. Men spring inte för fort, då kommer du att snubbla. Ha tålamod, visa att du har en långsiktig plan och att ditt hårda arbete inte är en övergående fas. Det kommer gå bra för dig Vendela", så jäkla viktigt.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: