vendelaasplund.blo.gg -

22:12:00 |

2018-04-16


VARDAGSLIVET

 
Lille Dippie blev glad när jag berättade att hon ska få hänga med mig till Skåne ♥
 
 
Hästarna fick gå utan täcke både över dagen och under natten tills imorgon åtminstone. Vi har det extremt kvavt i luften och Louie var genomsvettig när jag plockade av hans täcke under lunchen. Nu är våren här!!
 
 
I söndags avslutade vi passet med att rida vi till havet och galopperade längs stranden. Först bommar sen bad, ett vinnande koncept kanske? Hur härligt som helst i vilket fall. Jag var lite chockad över att han knatade både dit, hem och framförallt ner i vattnet utan större problem. Vilken liten stjärna han är och numera väldigt tam. 
 
 
Släpar vatten som en galning till hagarna och Louie välter mestadels ut det :-)) 
 
 
Och i söndags fick Louie nya skor, redo för en sista träningsvecka!!
 
 
Måndag igen och sista veckan i Falkenberg är i rullning. Även om det känns fruktansvärt tråkigt att åka härifrån längtar jag till Skåne. Jag längtar efter att få städa ur sista delen av mitt temporära och extremt provisoriska liv. Inte för att jag vill flytta härifrån, utan mer att jag längtar efter att inte behöva leva i känslan av att vara mitt emellan två punkter. Mina prylar fyller en resväska, hästarnas utrustning i två Krafft-kassar och ett litet rum av kaos som signalerar ett tillfälligt stopp. Jag kommer försöka vara kvar hos Eamon som elev en dag per vecka, alternativt tre dagar per månad i följd. Vad som passar bäst återstår att se. Mina hästägare är gulliga och kör mig samt båda hästarna (Gårdagens absolut bästa nyhet: jag kommer att ta med mig både Serendipity och Louie) till Sjöbo i helgen. Så tacksamt.
 
Hästarna har gått kanon idag, härligt då känslan i helgen kändes mindre bra. Calubet har hoppat idag, väldigt avspänt och med en fin känsla på hinder. Jag lyckas rida honom balanserad och i en bra form mestadels av tiden. Himla kul! Jag ska längre fram i sadeln, släppa ner med knäna och variera mellan växel ett och två. Då är allt på sin plats. Serendipity gjorde jag själv på marken med ett okej resultat, hoppade upp och red i alla gångarter med en okej känsla. Valde att sitta av för att ta igenom ytterligare ett snäpp till från marken innan jag avslutade uppsuttet. Blir hon vild vänder jag in på en framdelsvändning åt höger för att sätta energin i arbete. Toppenkänsla idag för henne också! Ser fram emot att få fortsätta rida henne framöver. Utöver 'mina' två har jag jobbat en drös unghästar i stallet, alltid lika kul.
 
Nu ska jag skriva på min inlämning resten av kvällen. Andas in, andas ut. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: