vendelaasplund.blo.gg -

19:32:00 |

2018-04-12


VARDAGSLIVET

 
Calubet och Serendipity äter Grov Extra Protein från Krafft i relativt stora mängder per dag. Fina i båda hull och huvud nu. Ägaren till båda hästarna jobbar som foderrådgivare på just Krafft (på den vägen vi lärde känna varandra från första början), väldigt förspänt för att alltid få kloka råd och tips kring utfodring. Tacksamt!!
 
 
I måndags lyckades jag inte sitta upp på Serendipity utan pall på ett smidigt sätt. Då fick jag vackert vara kvar på marken med orden att jag måste träna mig själv och stretcha mer. Igår samt i tisdags fick jag lov att sitta upp på henne utan pall och idag kom jag upp utan. Men jäklar vad det krävs teknik för att göra det bra. 
 
Jag har ridit henne i alla gångarter i tre dagar med små framsteg varje dag, känns toppen även om det är svårt stundtals. Jag klurar lite på en lösning för att kunna ta med mig båda hästarna till Skåne nästa vecka. Det vore väldigt roligt om det går att ordna. Serendipity har fin stam (Boss - Lucky Light) och löshoppar bra. 
 
 
Det är enkla principer här; Vill jag bli duktig behöver jag vilja jobba för det och anstränga mig hela tiden. Vill jag inte behöver jag inte. Men jag vill. Jag har fått otroligt värdefulla nycklar att använda i allt arbete tillsammans med hästar. Från marken, uppsuttet och i boxen. Den röda tråden följer igenom hela systemet. Lärdomarna jag tar med mig härifrån jag evigt tacksam för. Jag hade inte kunnat välja ett bättre tillfälle i livet att avsätta tid för en period här. 
 
Jag ser hur hästarna kommer på plats i kroppen och jag förstår hur jag ska omvandla deras energi till min fördel. Jag rider med en bättre sists, finare hjälper och bättre tajming. Efter ynka tre veckor här funderar jag på fullaste allvar vad jag pysslat med övriga delar av mitt hästliv. Det känns löjligt att i princip allt jag gjort fram tills nu känns "fel", missförstå mig rätt, det har verkligen funkat bra men numera gör jag allt på en helt annan nivå.
 
Nu ska jag läsa litteratur och låta tankarna kretsa kring marknadsföring, modeller och principer. Jag har börjat på min första uppgift där jag ska analysera hur jag tror bolagen i fråga har lyckas nå sin marknad. Jag har valt Krafft samt Daisy Grace, olika bolag valda ur ett strategiskt perspektiv, plus i kanten att jag kan använda materialet i en lösning för en inlämning. Ikväll ska vi se första omgången av Världscupfinalen. Definitionen av en bra torsdag.
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: