vendelaasplund.blo.gg -

19:48:00 |

#mentalbreakdownmonday


VARDAGSLIVET

Mitt lyckopiller, lika redo för höst som jag, invirad i ett gosigt stalltäcke och fluffiga paddar. En #mentalbreakdownmonday går mot sitt slut. Jag har ätit mannagrynsgröt till kvällsmat med Kodnamn Lisa i bakgrunden. Jag är fortfarande dödskär i Frank Wagner. Allt är i sin ordning. Glamorösa liv.
 

Idag har jag funderar så mycket över den mentala biten inom ridningen och strategiska val ur olika perspektiv. Vad är smart och vad är naivt? Hur jag ser på det växlar dag till dag. Tankarna har även snurrat mycket kring hur jag ändrar kraven för min nöjdhet i olika sammanhang. Som ett exempel; om jag inte befunnit mig i ett ridhus tillsammans med ett antal av de skickligaste ryttarna jag vet, då hade jag kanske varit nöjd över min prestation? Samtidigt som att känslan av oduglighet nästan överskrider lyxen av daglig inspiration i och med att jag får träna tillsammans med fantastiskt duktiga människor och topphästar. Så jävla dum inställning. Men med facit i hand, idag tog vi ett stort kliv framåt även om jag var på botten mentalt och hade gråten i halsen. Allt slit kommer löna sig, det är jag helt säker på.

 

Jag har även klurat vidare på unghästutbildningen och skickat iväg min första ansökan för en praktikplats i Köpenhamn. Förfrågningar om att ta emot inridningar av alla dess slag rullar in med jämna mellanrum, en av många anledningar till att åtminstone söka, även om det tar emot redan nu. Bolaget som är mitt förstahandsval för praktikplats har inget stadigt kontor i Köpenhamn än, vilket var tråkigt. Men en bra orsak till att ha is i magen och avvakta. 

 


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: