vendelaasplund.blo.gg -

19:52:00 |

En tisdag


VARDAGSLIVET

 
 

Tisdag och jag älskar våra nya hagar! Förhoppningsvis lyckas jag hålla dom i bra skick, det värsta jag kan tänka mig är att dom blir helt förstörda och täckta av lera. Inbillar mig att det kanske torkar upp extra bra eftersom det blåser konstant i Skåne..? Idag var det 17 grader och jag går redan i en tjock dunjacka. Medan jag sprang ut och in med hästar under morgonen lyssnade jag på Värvet, där Kristoffer Triumf intervjuade Bill Skarsgård, och wow! Så himla klok och jordnära person. Jag blev verkligen imponerad. Inspirerande till tusen. Tips tips!!!

 
  

Under eftermiddagen kunde jag äntligen andas ut. I torsdags reagerade jag nämligen på att en häst som står hos mig inte kändes helt hundra. Vi kom fram till att den mest troliga orsaken var spänningar i högersidan som gått ner i höger fram. Jag masserade och lasrade hela helgen och det måste ha gett resultat. Igår var det knappt märkbart. Vi kollade honom idag igen och nu var det helt bra. Puh, vilken lättnad. Nu väntas vetcheck inför kommande försäljning. 

 
  

Krisversionen av hur jag löser motovationsdippar; Goda ostar, en bästis i telefon, rödvin, en mixad blandning av chark och hästpussar i mängder. Jag passade på att kika runt på Hemnet mitt i min livskris (Om synonym.se ska definera livskris betyder det följande, "psykisk kris som får en människa att ifrågasätta hela sin livssituation", vilket jag kan relatera till rätt starkt, haha.) och förälskade mig i en mini-lägenhet på 10 kvadratmeter i Stockholm. Ursöt, spana in den HÄR. Jag räknade ut att jag måste ta fram fyra relativt bra hästar och sedan sälja dom för minst 300 000:- vardera, om min provision ens ska täcka kontantinsatsen. Jag får jobba effektivt den närmsta tiden. 

 


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: