vendelaasplund.blo.gg -

20:42:55 |

Definitivt ingen succé


VARDAGSLIVET

 
Jag har precis landat i sängen med Forni & Hamiltons kloka ord som sällskap. Det är något speciellt över söndagkvällar. Lugnet, mysfaktorn och förberedelserna inför kommande vecka. Just idag är jag är överlycklig över att den här veckan är över. Århundradets mest påfrestande sju dagar. Aningen överdrivet men definitivt ingen succé. Hur som helst här kommer två punkter som åtminstone gjort mig stolt och glad (ruinerad?)1: Det jävla sparkontot. Heja mig. 2: Ett mail med följande inledningsfras... "Thank you for shopping with us at Gucci", tack själva och förlåt plånboken, heh. 
 
Under eftermiddagen tog jag till Kävlinge för att prova en häst. Unghingsten som stått hos mig sedan i maj är hemma hos sin ägare för ett par veckors vila. Jag hade gärna behållt honom här hemma för den dagliga dosen av mys och hästpussar, men det kändes inte schysst att ställa av honom i en träningsmiljö. Tur att jag fick chansen att gosa med honom idag. Stackarn, grundlurad på ideén av semester. Redan efter 24 timmar var jag tillbaka, hysterisk av saknad med ett dussin kramar och mängder av pussar. Jag är så tacksam över alla fantastiska hästar som förgyller min vardag. 
 
Under morgonen hade jag sällskap av min bästis i telefon. När hon säger "Vendela, det låter som att du håller på att bryta ihop helt", med en skämtsam ton, kunde jag inte låta bli att bara skratta och hålla med. På gott och ont. Jag är rätt säker på att om man 'googlar instabil person' dyker det upp en, eller flera bilder på mig. Vacklande och ostadig har jag tagit mig igenom veckan. Mer tragiskt än dramatiskt, men livet är inte så jäkla härligt hela tiden och tur är väl det. Nu hoppas jag på en utvecklande vecka och att min nya häst anländer inom kort. Godnatt ♥
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: