vendelaasplund.blo.gg -

22:12:00 |

Att skapa möjligheter


HÄSTAR

 
  
Jag har funderat på att söka en praktikplats, gärna i Köpenhamn på ett mediabolag. När jag jobbade på Tourn började jag med en månads praktik, för att sedan få heltidsanställning. Vägen till min nuvarande tjänst hos Stall Heed tog form genom praktik. Fantastiskt bra väg att gå för att skapa möjligheter och knyta kontakter! Nu är jag självklart inte på jakt efter en ny anställning, men i dagsläget känner jag mig aningen rastlös av att "bara" jobba i stall och rida. En liten, minimal och kanske temporär, del av mig saknar Influencer Marketing och atmosfären i huvudstaden.
 
Jag vill så himla mycket. Jag tror det är därför jag slits itu varje eviga dag. För jag kommer med största sannolikhet inte kunna nå dit jag vill inom alla områden jag eftersträvar. Ambitionsnivåerna är för höga för att logistiken ska gå ihop. Att jobba sju dagar i veckan är inte optimalt. Det är inte sunt. Det är inte friskt. Det är inte hållbart. Jag vet, jag har hört det tusen gånger inom loppet av ett dygn. Men samtidigt, någon måste väl vara den första att klara det? Att få den omöjliga logistiken att gå ihop. Jag tror att om jag orkar mycket längre än alla andra och kämpar betydligt mer kommer konkurrensen försvinna med tiden, oavsett vilken väg jag väljer att gå. Just nu lever jag för min karriär. 
 
Under veckans gång har det poppat upp idéer med jämna mellanrum. En del bättre än andra. Men återigen; allt handlar om att skapa sina egna möjligheter. Nu ska jag krypa ner bland duntäcken och fluffiga kuddar. Imorgon ringer klockan 05:45, jag har planerat att morgonfodra en timme tidigare från och med nu. Det kommer bidra till en lugnare morgon för både mig och hästarna. Jag har trots allt i min galet optimistiska värld räknat med att jag utan problem hinner med fem till hästar, det finns faktiskt 24 timmar på ett dygn, alltså det är långt ifrån omöjligt. Jag har två större mål nu, 1: fylla upp resterande boxar och 2: se mig omkring efter en eventuell praktikplats på ett mediabolag. Nu återstår att bena ut vad jag behöver göra för att nå dit och hur jag ska gå tillväga. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: