vendelaasplund.blo.gg -

19:08:00 |

Söndagseftermiddag framför världscupen.


VARDAGSLIVET

Längtar tills Calubet kommer hem igen ♥
 
Söndagseftermiddagen spenderades framför världscupen. Jag började titta lagom till att Douglas Lindelöw blev första ryttare till omhoppning. Det finns mängder av inspiration och motivation att hämta av en timme framför bra tävlingar. Alltid lika intressant att se och lära. Jag börjar bli tvärsjuk så det kom lägligt att ta en liten paus under dagen. Hoppas innerligt att det ger sig redan idag eftersom nästa vecka är full av roliga saker som jag inte vill missa.  
 
Laban har visat sig vara den mest genomsnälla ponny jag någonsin träffat. Okomplicerad och enkel. Under nästa vecka hoppas jag på att kunna rida utan ledare i skritt, trav och galopp. Det är så himla roligt att göra allt från grunden och följa deras utveckling. Fantastiska unghästar. Så länge jag kan minnas har jag varit frälst av att rida unghäst. Jag tycker det är så himla roligt att få vara med från start. Hela resan från första skrittstegen uppsuttet tills den dagen då dom åker på sin första tävling. Det är otroligt roligt och något alldeles speciellt. Det är något med just unghästar som får mig att ständigt sträva efter att bli bättre. Jag tänker ständigt på hur jag kan utveckla mig själv. När kan jag börja tänka på gränserna utan att pressa för mycket? Korrigerar jag på rätt sätt? När är det dags för en längre viloperiod? Är årgångarna bra mål? Hur gör jag för att få hållbara hästar? Hur varierar jag träningen på bästa sätt?
 
 Jag är så intresserad av hur jag kan få fram positiva och hållbara hästar med en fantastisk arbetsmoral. Jag vill hela tiden veta vad kan jag göra för att bli bättre, det får inte gå en dag utan att min utveckling går framåt. Jag beundrar alla människor som kan få det att verka så löjligt enkelt, för jävlar vad svårt det är. Men jag älskar att tänka och filosofera kring unghästar. Bolla idéer med alla kunniga människor i min närhet. Snickra ihop en egen åsikt och ta vad som jag tror är, ett klokt beslut och hoppas att det leder till något som går att definiera med framgång. Det är trots allt det jag lär hästen som kommer forma den för resten av livet. Läskigt men samtidigt väldigt roligt.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: