vendelaasplund.blo.gg -

18:28:59 |

Söndagkväll


VARDAGSLIVET

 
Söndagkväll och ännu en vecka lider mot sitt slut. Under veckans gång har jag återigen fått mersmak för unghästar och inridning. I tisdags anlände som sagt en ponny för inridning och utbildning vid namn Laban. Redan i fredags satt jag upp på honom för första gången. Fantastisk ponny som tar allting nytt otroligt bra även om han var lite fundersam kring varför jag satt på hans rygg. Nu vill jag ha fler hästar att rida in, jag hade helt glömt bort hur roligt jag tycker det är. Det är så kul att det hela tiden går framåt med unghästarna under inridningsperioden. Att få vara en del av varenda moment i deras utveckling och forma dom inför framtidens uppgifter är något alldeles speciellt. 
 
Kommande vecka verklar bli, som det ser ut just nu, ganska ohändelserik. Jag har rätt mycket tråkiga saker att ta tag i som måste göras. Till helgen ska jag försöka åka på en pay & jump om det inte vankas kundbesök och hästvisning. Annars ska hästarna tränas som vanligt och allting rullar på som det ska. Hoppas att vädret blir bättre så hagarna håller sig torra och hästarna kan gå ute. Skåne är synonymt med regn och blåst för tillfället. Men det är härligt med höst? Hehe. Nu ska vi åka och köpa hämtmat och spendera resten av kvällen framför Beck. 

Kommentarer
Postat av: emma

åååh så kul! Jag har läst din blogg (eller dina bloggar) så länge som du bloggat typ.. och jag älskar att följa dig och din vardag!
Jag funderar själv på att starta upp min blogg igen.. så jag tänkte fråga dig vem det är som gjort din design? du? isånnafall kan man kontakta dig och köpa utav dig? :)
PS you rock girl!

Svar: Men så söt du är! Det tycker jag absolut att du ska göra :-) Patricia Björkman har gjort min design!
Vendela Asplund

2017-10-09 @ 08:47:29
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: