vendelaasplund.blo.gg -

21:45:00 |

Den ständiga jakten efter att ligga steget före


VARDAGSLIVET

 
Längtar hjärtligt efter fredag imorgon. Även om jag inte har helg eller lediga dagar brukar jag lyckas skaka fram lite fredagskänsla. Göra stallet på på morgonen med favoritpoddarna som bakgrundsljud, storstäda lägenheten och köpa något gott till kvällen. Trött och tråkig vecka, nu får den gärna vara över. Tack. Känt mig ofräsch, vilsen, lättirriterad och rastlös. Tre ohärliga känslor som gärna får hoppa ut ur min kropp och traska långt bort. 
  
Jag har funderat lite extra på tre saker idag. 1: Snurrade lite extra på mitt "Fuck Cancer" armband och skämdes innerligt över mig själv och betydelselösa bekymmer. 2: Om människor skaffar barn som någon form av vrickat PR-trick? Effektivt som tusan såfall. 3: Hur känslosam kvällen blev när jag snubblade över en gammal spellista på Spotify som är en mix av alla låtar jag lyssnat på under de senaste sju åren..? Texter som strött salt i såren under smärtsamma hjärtekrossande perioder, studentsångerna som får varje cell i hela min kropp att studsa av lycka och låtarna som blev introt till en ny fas i livet. Torsdagstankar. 
  
Nu måste jag sova innan ögonen går i kors. Men först smita ut till stallet och pussa hästarna godnatt, vad jag älskar att ha dom utanför dörren. Jag har nämligen kommit på en helt fantastiskt dum idé att jag ska vara i stallet 05:00 varje morgon. Den ständiga jakten efter att ligga steget före och ha försprång i livet, men försprång till vad..? 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: