vendelaasplund.blo.gg -

21:54:23 |

Den här sporten är känslomässig tortyr.


VARDAGSLIVET

 
Onsdagstankar; 
 
Idag när jag skrittade av Luxette, som var helt makalöst fin under dagens pass, kunde jag inte låta bli att vara ledsen över att hon kommer säljas inom kort. Jag hade väldigt gärna velat behålla henne själv. Hon är verkligen exceptionell. Hennes framtida ryttare kommer vara den lyckligaste på jorden. Fantastisk indvid och träningskompis. Vilken överflödig lyx det är att varje dag få jobba tillsammans med otroligt fina hästar. Evigt tacksam och lyckligt lottad.
 
Jag kan verkligen längta till den punkten i mitt liv när hästar enbart kommer vara nöje, lycka och hobbyliv. Missförstå mig rätt. Jag älskar min vardag och mitt jobb som faktiskt består av hästar, ridning och lyxen att dagligen vistas en miljö som andas ridsport. Baksidan av att inte ha ekonomiska resurser eller en familj som backar upp en satsning innebär att hästar kommer och går, försäljningarna är extremt viktiga och framgång är synonymt med intäkter.  
 
Samtidigt är det energikrävande och otacksamt att bara fokusera på alla dom förutsättningar som inte finns. Jag kan ändå tycka att jag lyckats trassla mig fram relativt lyckat genom åren. Osammanhängande, snurrigt men också lite konkret; alla hästar som klivit in i mitt liv har fått en bit av mitt hjärta. Drivkraften som växte fram ur en gränslös kärlek till hästarna. En kärlek som inte får försvinna på vägen. Även om den här sporten är känslomässig tortyr.
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: