vendelaasplund.blo.gg -

18:54:00 |

But don't you know only fools are satisfied?


VARDAGSLIVET

 
Jag är så otroligt tacksam över att ha tillgång till träning på daglig bas. Det är ovärderligt i mina ögon. Att alltid ha min egen utveckling i rörelse är fruktansvärt viktigt för mig. Jag blir rent ut sagt rabiat när jag upplever att det går för sakta. Det kan nog alla i min närhet skriva under på, jag är inte speciellt härlig att ha att göra med när dom perioderna infaller, varken som anställd eller kompis. Återigen, viljan som slår över till vansinnesutbrott stup i ett.
 
Jag resonerar lite åt det här hållet; Jag har ingen möjlighet att investera ekonomiskt i ridsporten i dagsläget, alltså måste jag investera min tid. Det kommer aldrig vara enkelt och ingen framgång kommer vara gratis. Men vill jag det här, vilket jag gör, i dagsläget faktiskt bara ett val: slit på och se till att det lönar sig.​ Kombinationen av en vardag som innefattar inspiration, slit och vetskapen om att jag befinner mig på rätt väg bidrar till att jag oavbrutet vill träna mer och bli bättre. Träningstimmarna är alltid för få oavsett antal. 
 
Även om jag inte anser att jag utvecklats markant blir jag ständigt påmind om hur långt jag kommit under det här året. Allt jag får lära mig, betrakta och ständigt vara en del av. Det är lärorikt på en helt ny nivå. Saker jag aldrig ägnat en tanke åt är nu självklara. Ett nytt tänk kring unghästutbildning börjar ta form och jag utvecklas ständigt även om det sker i myrsteg. Att ta fram tävlingshästar, skapa en vilja att ta sig framåt och över hinder, en fighter. Det är häftigt. Jag ska bli bra på det här, lära mig analysera varenda litet steg och tillslut kanske våga drömma om en skicklighet som nu inte existerar på långa vägar. Förfärliga sport och yrkesval, men oersättligt på alla dess vis.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: