vendelaasplund.blo.gg -

21:38:00 |

Veckans sista dag går mot sitt slut


VARDAGSLIVET

 
Har ni någonsin sett något sötare? ♥
 
Veckans sista dag går mot sitt slut. Jag tror inte att jag var vid liv när jag gick upp imorse, så extremt trött. Blev genast piggare när jag kom på att Labans gulliga ägare skulle komma på besök och motivationen kom tillbaka när jag satte foten i stigbygeln. Nu gör han strålande galoppfattningar och inhoppningen har gått lätt som en plätt. Knappt så att jag reflekterade över att han inte skuttat över hinder förr. Lättlärd och fantastiskt rolig att jobba med. Louie har varit duktig både igår och idag. Det är ett nöje att få sitta på hans rygg igen. Älskade häst, tänk vad mycket han lär mig. 
 
Inflik: Överlag är jag så otroligt imponerad av alla som jobbar med hästar på heltid, eller rättare sagt lever och andas häst dygnet runt. Att gå upp 04:45 för att börja rida eller lasta in fyra hästar i en lastbil och köra ensam till andra sidan jorden är helt naturligt och en del av vardagen. Coolt minst sagt. Jag är utan tvekan den som jobbar minst på just vår gård men ändå mest av alla jag känner. Märkligt det här med hästar. Hur hela ens liv slukas upp av något så ologiskt. 
 
Kommande vecka vankas det en lovande hästvisning, en otroligt efterlängtad ledig dag och pricken över i:et blir att jag ska åka iväg ett antal dagar med en spännande agenda. Skulle också behöva köpa nya solglasögon och ett par skinnhandskar, men NK finns inte i Malmö, haha. I-landsproblem. Det känns ändå härligt att mitt enda problem ikväll består av att försöka lista ut vilken modell av solglasögon från Celine som är störst eller om jag vill ha ett par från Chloé istället..? Väldigt lagom krävande. Nu har min "läggdags" klocka ringt ett antal gånger och jag måste försöka sova. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: