vendelaasplund.blo.gg -

21:29:37 |

Lyckan i att leva i en sund stress


VARDAGSLIVET

 
Jag älskar att leva på högvarv, då mår jag som allra bäst. Men jag behöver kunna ta ett steg tillbaka och varva ner när det behövs. Det är stor skillnad att leva på sparlåga och att leva i en sund stress. Det är en fin linje mellan dom begreppen som aldrig får suddas ut. Men slutsatsen av det hela: Det är tydligt att dagarna som är fullspäckade från morgon till kväll ger mig mest energi, även då som jag presterar som bäst och är den bästa versionen av mig själv.
 
Imorse studsade jag upp ur sängen innan klockan ringde, klarvaken och full av energi. Lagade frukostgröt och körde sedan ut till Kävlinge. Red två hästar och longerade en. Åkte hem för att rida Louie, jobbade vidare på rakriktningen med hjälp av "fyrkants-vändningar". Jag var inte alls nöjd, men nu vet jag mer konkret hur jag ska tänka och vilka krav jag kan ställa på honom. Laban var näst på tur som skötte sig utmärkt. Jag kunde bänka mig på en pall och agera barnvakt. Det hade vi inte ens vågat hoppas på för dryga veckan sedan. Så roligt med tydliga framsteg! Fy, kommer sakna hela gänget så mycket. Bytte sedan ut mina leriga ridstövlar mot ett par klackar och tog tåget till Köpenhamn. 
 
Jag har utvecklats och förändrats mycket under årets gång, men det finns en punkt som gör mig genuint stolt. Kanske den viktigaste av allt? Jag har nämligen blivit en jävel på att vara ensam. Jag är allt jag behöver och det ska jag aldrig glömma bort oavsett vad livet levererar för motgångar. Punkt slut. Skönt att ha den vetskapen klar tidigt i livet. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men man behöver en kram då och då också😘

Svar: åhhh <3
Vendela Asplund

2017-12-01 @ 22:47:17
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: