vendelaasplund.blo.gg -

19:18:24 |

Luxette var en stjärna idag


VARDAGSLIVET

 
Luxette var en stjärna idag eller rättare sagt hela veckan rakt igenom. Jag fick börja med att ta ihop henne och sätta under bakbenen ordentligt. Jag är alldeles för svag i mina ben. Började sedan att be om galopp. Jag fick säga till på skarpen när hon inte var kvick nog, responsen var fantastiskt. Efter en stunds lirkande fick jag mer och mer koll på hur jag skulle rida och vilken känsla jag letade efter. Jag riktigt nöjd och det kändes både kul och enkelt att rida.
 
Gick sedan in på en volt och jobbade med att hålla kvar henne för ytter medan jag längde formen för inner och bad om galopp för ytterskänkel. Längde sprången genom att studsa fram henne för sittbenen och kortade ihop genom att endast spänna magen och bålen. Tänk att efter 30 minuters konsekvent jobb från min sida med världens bästa hjälp från marken hade jag vips än jättelydig häst. Jag är tacksam till tusen för den här hästen och all hjälp jag får. 
 
Jag blir bättre på att rida konsekvent med små hjälper varje dag och min kunskapsbank växer ständigt. Den senaste veckan har jag lärt mig mer än under en hel livstid. Helt plötsligt förstår jag hur jag ska rida och varför. Är visst inte lika trögtänkt längre, härligt att det går framåt, haha. Tack livet. Inflik: Jag har som sagt känt att jag behöver rida an mot hinder med fart för att ta mig över (missförstå mig rätt) istället för att våga vänta utan att bli passiv. Det kommer nog försvinna helt nu när jag lärt mig att hitta den här känslan i galoppen. Vilken vecka och vilken utveckling. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: