vendelaasplund.blo.gg -

22:09:46 |

Julpynt och livslång semester


VARDAGSLIVET

 
 
Idag har jag varit på precis lika dåligt humör som igår. Så jävla ohärlig men min motivation ligger på en stark nolla i dagsläget. Jag kan ganska enkelt dra parareller mellan mitt dåliga humör och mina lugna dagar. Desto mer ledig jag är desto surare och tröttare blir jag. Tur att kommande vecka blir mer intensiv. 
 
Idag har vi julpyntat stallet och haft glögg-mys. Nu fattas bara snön och julkänslan som knappast lär komma till Skåne. Jag frossade i bullar och såg på medan stallet dekorerades i julpynt. Jag hade nämligen inte planerat att julpynta åt mina hästar, rätt säker på att dom skulle äta upp granriset på nolltid. Åtminstone rasera allt och leka med dekorationerna, om jag känner dom rätt ;-) En liten julklapp ska i vilket fall Louie får, eftersom jag ska tillbringa julafton här hemma. Undar vad han önskar sig..? Livslång semester, lång man och fri vilja kanske, haha. 
 
Imorgon planerar jag på att gå upp strax efter 06:00 för att köra ut till Kävlinge, jag ska rida ett antal av Louies och Luxettes ägares hästar i två veckor. Himla roligt! Efter det ska jag skynda mig hem och träna Louie och jobba Laban tillsammans med hans ägare (som förövrigt åker hem på lördag. Så tråkigt!) innan jag åker till Köpenhamn efter lunch. Vi ska strosa längs Ströget, kika i alla lyxiga butiker och bara njuta av julstämningen på Tivoli. En måndag fylld av hästar och storstadsliv. Kan det bli bättre..? Tror knappast det. 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Jag var i Köpenhamn i helgen, vi gick också och strosat på stan.. :) hoppas hästarna är fina också!

2017-11-27 @ 06:39:59
URL: http://saganomensaga.blogg.se/
Postat av: Katarina

Jag var i Köpenhamn i helgen, vi gick också och strosat på stan.. :) hoppas hästarna är fina också!

Svar: Åh! Det är sååå drömmigt där :-)
Vendela Asplund

2017-11-27 @ 06:39:59
URL: http://saganomensaga.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: