vendelaasplund.blo.gg -

20:43:00 |

Icke existerande fredagskänsla


VARDAGSLIVET

 
 
Trötthet, shopping och en icke existerande fredagskänsla får samanfatta den här dagen. Gången till våra hagar är helt förstörd av lera och alla hästar har fått vara inne idag. Alltså har min fredag gått i ett spår: mockning av boxar. Händelserikare dagar har jag haft men lite mysigt ändå. Dom dagar hästarna är inne gosar jag alltid med dom som mest och passar på att ge dom en liten puss varje gång jag för förbi vardera box. Hästkärlek alltså.
 
Men jag hann klämma in en tripp till Börjes Tingsryd som hade en omtalad utförsäljning. Alltså jisses vad jag har fyndat idag. Tre par ridbyxor från Pikeur, sex par strumpor från Kingsland, ett par Ariatskor, läderboots med fluff från Kingsland och ett par bruna lindor från Eskadron för strax under femtusen kronor. Om jag älskar Black Friday och 50% REAn? Svar; Ja! Jag som hade mängder av saker att köpa kunde nu bocka av en hel del till vrakpris. 
 
Louie sköter fortsätter att sköta sig, det är långt ifrån på sin plats ridmässigt men han är hanterbar och genomsnäll att rida. Just nu räcker det för att jag ska vara lycklig efter en sommar där han, med facit i hand, var lite väl svår för mig på alla plan. Labans ägare var här under eftermiddagen, alltid lika roligt att ha dom på besök. Jag kommer sakna dom när han åker hem. Nu ska jag krypa ner i sängen med en skål godis och en bra film. Fredagsmys!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Snyggt fyndat! Själv smsade jag min man och bara "önskar mig en Kingsland-tröja i julklapp, storlek s, finns på Börjes för halva priset idag" haha så får vi se vad tomten kommer med :p

2017-11-25 @ 09:17:45
URL: http://saganomensaga.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: