vendelaasplund.blo.gg -

22:24:00 |

Hej från ett regnigt Skåne.


VARDAGSLIVET

 
Sandro Girl 
 
 
Genonfrusen och dyngsur/ Världens sötaste fölis
 
 
Louie som fick byta box igår ner till stora stallet. Hejdå älskade introverta lilla hörna uppe i lilla stallet. 
 
 
Hej från ett regnigt Skåne. Alltså helvete vad jag är less på lera, regn och blåst. Puh. Inspirationen ligger kvar på botten och jag vill helst av allt bara klappa på mina hästar och skippa träningspassen. Hög tid för målsättningplanering och tankar inför 2018 för att peppa igång motivationen igen. Heja livet.
 
Inflik; Det kom några unghästar igår, varav ett föl som är helt bedårande. Jag är helt förälskad. Gullar med honom varje gång jag går förbi boxen. Jag har ju funderat flertalet gånger på att köpa ett föl/åring till mig själv. Tänk er; att investera i hästkärlek. En häst som bara innebär kärleklycka och glädje. Ingen form av vinst ur ekonomiska aspekter, prestaationer eller framgångskrav. Dröm dröm dröm. Tills den lilla luddbollen bryter benet i hagen eller behöver opereras för X antal tusen som inte finns i min plånbok. Där sprack den rosa bubblan och tur är väl det för jag ska aldrig äga några hästar. MEN tanken är bara för mysig - ett eget utvalt föl att älska hejdlöst och förvalta helt själv. 
 
Under kvällen åkte jag ut till Kävlinge för att rida Letoile och Sandro Girl. Ett roligt inslag i vardagen och alltid lärorikgt att sitta på olika hästar. Tacksamt. Det är något härligt med att inte ha ridhus ibland, trimma i regnet och känna hur fötterna fryser till is. Precis som när jag var liten och prompt skulle rida någon liten shettis i 25 minusgrader och snöstorm ;-) Nu ska kika efter en ny tävlingshjälm (vill ha en Samshield med roseguld) och sedan sova.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: