vendelaasplund.blo.gg -

21:14:00 |

Collage of Fashion, svåra ekvationer att lösa och att laborera med livet


VARDAGSLIVET

 
Älskade måndagskväll. Jag har tänt doftljus, dricker te och läser om olika utbildningar utomlands. Att få studera på London Collage of Fashion eller Istituto Marangoni vore drömmen. Men dryga tvåhundratusen för ett ynka läsår är en fruktansvärt svår ekvation att lösa och en helt absurd summa att skaka fram. Som tur är dröjer det flera år innan jag planerat att eventuellt börja plugga. Jag får fortsätta suga på den karamellen och drömma om ett liv i London. 
 
Annars då? Vardagen snurrar på i samma, i nuläget, ganska temporära sega spår. Jag väntar på besked från olika håll och min annars så väldigt strukturerade planering över livet är lite rubbad för tillfället. Jag hoppas på försäljning, att bitarna faller på plats för 3-åringen som ska åka hem inom kort och att jag får en till häst i stallet om dryga veckan. Mina två unghästar sköter sig bra men det blev ett stort glapp i min egen vardagsträning när Luxette åkte hem. Jag kunde snabbt konstatera att jag behöver en mer rutinerad häst att utveckla min egen ridning på för att bibehålla motivationen. Kortfattat laborerar jag med livet just nu, för att se vilka konstellationer av olika inslag som blir absolut bäst. Förändra, förbättra och våga tacka ja i kombination med att ta ansvar över min egen utveckling. Livet alltså.
 
Nu ska jag blåsa ut ljusen, krypa ner i sängen och somna till en av alla rogivande listor på spotify. Mysigaste som finns. Längtar redan tills imorgon (om inte det är ett tecken på sunt karriärsbygge vet jag inte vad), att få gå upp tidigt och morgonfodra + morgonpussa hästarna. Stressen är alltid så härligt obefintligt strax efter 05:00 på morgonen. Lyxen att alltid kunna investera min egen tid i hästkärlek och vad är egentligen bättre än det..? Godnatt ♥
 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: