vendelaasplund.blo.gg -

21:44:00 |

Veckan har börjat på topp


VARDAGSLIVET

 
Igår började veckan på topp. Jag var i stallet strax efter 05:00, mockade i ilfart och var klar med allt strax innan utsläpp. Jag är faktiskt som piggast när jag går upp tidigt. Red en av Lindas hästar på dagen, roligt att sitta på välridna hästar. Dagen rullade på innan det var dags för Louie att träna vid 18:00, sedan åkte jag till Kävlinge för att longera Luxette och rida Sandro Girl samt Letoile . Om jag var trött efteråt? Svar: Ja. Helt slut. Var hemma strax efter 22:30. Somnade som en sten utan att varken duscha eller äta, det har nog aldrig hänt tidigare i hela mitt liv. 
 
Idag fick jag sitta på två av Lindas hästar under morgonen. Summan av det: jag behöver bli mycket mer konsekvent med att träna mina egna hästar. ”Träna dom som du vill ha dom”, enkelt i praktiken va? Heh. Det är otroligt nyttigt för mig att sitta på äldre hästar eftersom jag mestadels rider unghäst, och har gjort det större delen av mitt liv. Under kvällens träning visade Louie på stor förbättring från gårdagen. Vi jobbade vidare i samma spår som igår med bommar, små hinder och en kombination på böjt spår. Tänk vad bommar kan ställa precisionen på sin spets. 
 
Det är så oerhört lyxigt att få jobba tillsammans med duktiga ryttare på daglig bas. En chans som jag är evigt tacksam över. Jag kunde verkligen ingenting när jag flyttade ner till Skåne. Idag är jag snäppet bättre men fortfarande långt ifrån bra. Nu ska min ridning finslipas, jag behöver bli skickligare och kunnigare på alla plan. Jag ser verkligen ödmjukt på att jag inte är rutinerad och jobbar ständigt för att bli bättre inom alla områden på ett eller annat sätt. Det går framåt, det gör det. Även om jag mer än gärna fokuserar på punkterna som är mindre bra. Ett sunt och givande nyårsmål kanske? Att genuint lägga mer vikt på det positiva delarna. En bra utmaning om inte annat. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: