vendelaasplund.blo.gg -

22:06:33 |

Välkommen hem Sally


HÄSTAR

 
Har ni sett något sötare?
 
 
Titta här.... Sandro Girl aka Sally har kommit hem till mig! Garanterat universums gulligaste häst. Helt bedårande. Calubet trappades ner inför kastreringen så det ska bli väldigt roligt att få börja träna igen med start redan imorgon. Jag har ridit Sally en del under det två senaste veckorna och det är en otroligt fin och välriden häst. 
 
Under årets gång har jag fått ha en rad fantastiska hästar hos mig. Allt ifrån oinridna ponnyer/hästar till mer rutinerade tävlingshästar. Varenda en av dom kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och samtliga har varit en stor del i min utveckling. Jag är så tacksam över alla hästar och hästägare som förgyllt min vardag under årets gång. 
 
Nu ser jag fram emot årets sista träningsveckor tillsammans med Sally och sedan ska bli härligt att få hem Calubet igen. Förhoppningsvis är han snäppet lugnare, mer hanterbar och ridbar för mig. Han var trots allt min allra första hingst, dock en väldigt snäll än, men nu ska det bli härligt att få hem honom som valack i slutet av året. Tack livet.  

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: