vendelaasplund.blo.gg -

22:14:00 |

Tack för allt, 2017.


VARDAGSLIVET

 
Mitt 2017 har varit allt jag någonsin kunnat önska mig. Jag började mitt år som anställt på Tourn Media där jag jobbade med Influencer MarketingJag hade i slutet av 2016 fått en förfrågan av Linda Heed att flytta med Stall Heed till Malmö. Jag tog beslutet att säga upp mig från en enormt älskad tillvaro i Stockholm och i slutet av februari gick flyttlasset ner mot Skåne och en ny vardag tog form. Nyligen tog jag beslutet att tacka ja till en otrolig möjlighet, nämligen ett nytt jobb hos familjen Tovek där jag kommer jobba med unghästarna på heltid. I slutet av januari lämnar jag Malmö och Stall Heed för en ny vardag i Ätran. Jag är så förväntansfull och längtar något enormt.
 
Det här året har jag levt häst och jag har älskat varenda sekund av det. Jag är evigt tacksam för allt. Hästägare, tränare och alla hästar som klivit in i mitt liv under årets gång. Familjen Von Ziepel som förgyllde mitt liv med två underbara ponnyer. Familjen Andersson som gav mig chansen till tre fantastiska hästar som utvecklat mig enormt och gett mig grunden på storhäst. Varendaste hästägare som gett mig chansen att förvalta deras hästar. Tina Svane som alltid tror på mig och ger mig råd i svåra situationer. Men framförallt Linda Heed som har stöttat och hjälpt mig igenom allt under årets gång. Oersättlig på alla vis. Listan kan göras lång. Jag spricker av tacksamhet.
 
 
Lillemons Fireblade / Sandro Girl / Luxette / Calubet

Följande hästar har stått hos mig under året som gått: Aslan I stod hos mig för utbildning under en längre tid och lämnade för sin nya familj i februari. Coulti Lucas red jag in och utbildade, även han lämnade för sin nya familj i slutet av februari. Wictoria stod hos mig under två månader för försäljning innan hon åkte till sin nya ryttare. Calubet, min första hingst, gjorde entré i början av maj när han åkte hem för vila anlände Luxette som sedan blev såld. Lillemons Fireblade kom till mig med stora problem i början av oktober, drygt två månader senare var han redo att åka hem till sin ägare. Avslutade december med Sandro Girl som nyligen åkte hem till sina ägare för fortsatt arbete.  
 
Nu ser jag fram emot 2018 och allt vad det har att erbjuda. Jag har skrivit ner planer, drömmar, mål och känner mig mer än redo inför ytterligare år fyllt av hästar. Jobba lite hårdare och vilja lite mera är mitt motto. Det har fungerat hittills. Jag kommer spendera nyår i Köpenhamn med allt vad det innebär. Garanterat ett festligt avslut på ett riktigt bra år. Men först väntar en vanlig dag på jobbet imorgon. Klockan ringer strax innan 05:00 imorgon, stallet ska göras och två hästar ska ridas men efter det checkar jag ut för det här året under kvällen. TACK LIVET OCH TACK 2017.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: