vendelaasplund.blo.gg -

22:18:00 |

Milt sagt livrädd


VARDAGSLIVET

 
Hästarna verkade vara glada över den lilla snön som kom :-)
 
 
Kolla här då ↑, vintern kom till Skåne i form av en milimeter snö (♥) och jag bokstavligen skrek av lycka när jag gick utanför dörren igår. Hur som helst. Tisdag idag och en ohändelserik dag och jag har tagit det ofrivilligt lugnt. 
 
Under kvällen gick jag till ridhuset för att se på träningar. Lärorikt och utvecklande i vanlig ordning. Jag hoppas att årsskiftet blir startskottet för en spännande tid i livet. Jag drömmer dagligen om fler hästar och större tävlingar. Även om det inte alltid syns utåt är jag ständigt i en liten bubbla, en bubbla av fokus blandat med hoppfulla visioner. Kombinationen av en vardag som innefattar inspiration, slit och vetskapen om att jag befinner mig på rätt plats bidrar till att jag oavbrutet vill träna mer och bli bättre. Jobba lite hårdare och vilja lite mer.
 
Små tankar kring utveckling en tisdagskväll. Morgondagen kommer troligtvis snurra på i samma spår. Jag inväntar besked kring hästar innan jag kan strukturera upp vardagen igen. Nu går ögonen i kors. Godnatt.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: